آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر را آموزش می دهیم.
فیله ماهی :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد سفید :♥: نصف پیمانه
پودر سوخاری :♥: نصف پیمانه
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: مقداری برای سرخ کردن
به نقل از سایت رز سرخ طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر به این صورت است که ابتدا باید
فیله های ماهی را باریک و انگشتی برش بزنید.
برای فیش فینگر از ماهی بدون تیغ استفاده کنید که خیالتون راحت باشه مثل فیله ماهی حلوا یا ماهی تیلاپیا.
پیاز را رنده کنید و به همراه نمک و فلفل و آبلیمو و پودر سیر روی فیله های ماهی بریزید.
ماهی را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود و طعم بگیرد.
آرد سفید و تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جدا گانه ای بریزید.
بعد ماهي ها رو به ترتيب اول توی آرد سفيد بزنيد و كمي تكان بدهيد تا آردهای اضافه اش بریزد بعد توي تخم مرغ بزنید و در آخر داخل پودر سوخاري بغلطانید.
ماهی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ سرخ شود و دو طرفش طلایی شود.
موقع برگردوندن ماهي با احتياط اين كار را انجام دهید تا ماهي ها خورد نشوند.
ماهی سوخاری یا فیش فینگر شما آماده است .
ماهی ها را با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
[divider]
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع